Forside

Bliv Medlem

Lokaler

Debat

Fester & Leg
BLIV MEDLEM


Hvis du er interesseret i et medlemskab, skal du være velkommen til at sende en ansøgning. Prisen for et ordinært medlemsskab er 130 kr. pr. mnd. som opkræves kvartalsvis.

I første omgang er det ikke vigtigt, at vi ved, hvem du er. Vi skal kende dit navn og så skal vi kunne kontakte dig via e-mail. I ansøgningen skal du skrive lidt om dig selv. Det skal ikke være en afhandling, bare lidt om din seksualitet. Det skal dog fremgå af ansøgningen, at du er afklaret.

I Xet optager vi alle der er afklaret med at deres seksualitet ligger indenfor BDSM. Dette indebærer ikke nødvendigvis, at man er erfaren, men mere at man ved at man er til BDSM.

Al henvendelse foregår naturligvis under fuld diskretion.

Når du har sendt din ansøgning vil vi gerne invitere dig/jer til en uforpligtende snak i vores lokaler hvor vi vil vise vores forening frem og fortælle hvad vi, som forening, kan tilbyde vores medlemmer. Og høre lidt om hvad du/I har af forventninger til dit/jeres medlemskab af Xet. Dette vil foregå under uformelle former med et par af foreningens medlemmer.

Bliv medlem af xet, send en mail til ou@xet.dk